hejsansvejsan bloggen

Förra helgen var jag med min pojkvän hela helgen :) I fredags så var jag och min pojkvän på bio
och såg Immortals 3D.Den var bra,spännande och jag blev skrämd tre gånger i filmen. Då betyder det att det är en bra film iallafall för mig:) Sen så gick vi till Lilla krog och kollade om Fredrik H var nykter.
Så vi stannade där en stund sen gick vi till San marino en stund:) Sen gick jag och Peter och pojkvännen till MC och käkade osthamburgare:) Sen gick vi hem,jag kom hem vid 01.00:) Mina föräldrar är så oroliga när man är ute på nätterna,jag säger bara tagga ner:)
Lördags så var jag med Peter och Pojkvännen vi gick på stan och sen gick vi till Peter och kollade lite tv.Vi va  till klockan 18.00. Sen skulle jag hem och äta julmat,Morsan hade bjudit vänner och deras barn. Barnen vill att jag skulle komma hem vad gör man liksom:) Julmaten var köttbullar,prinskorv,gösson,potatis,julskinka och till dricka julmust.
of caurse skulle dom sjunga snaps låtar. Sen när klockan var 21.00 skulle jag trätta pojkvännen och Peter vid kyrkan på norr.Sen vanrade vi till Lilla krog och satte där och lyssnade på ganska bra musik.Sen kom edvin och Fredrik. Sen beställde vi in Pojkvännen beställde en god drink till mig förstås volka-drink med redbull och coca cola mm. Den var jätte god Sen gick vi till San Marino och gick ner till puben där nerre. Där stannade vi ganska länge sen gick vi till Lilla krog och stannade där en timme sen gick vi till San marino. DEn här gång satt vi upp vid puben där fanns det en fullis som var konstig. Själv klart så är man en annna person när man är full. Men ändå,ja,ja nu skiter vi i han. Sen så stannde vi där till 02.00.Jag säger bara livet är härligt:)
Söndags så kollade jag,Peter och pojkvännen på film hos mig:) Sen så gick vi ut ett slag och sen gick vi tllback och drack varm härlig glögg och pepparkakor:) Sen gick vi till biljardrummet och spela biljard.Det var jag,pojkvännen mot Peter dock så vann Peter mot oss utan glasögon. Jag säger bara att det var min pojkvänns fel att vi förlora :)

RSS 2.0